Vandenberg-Verdegaal

Wereldwijde export van bloembollen en vaste planten

Vanuit Noordwijkerhout, hét centrum van de Nederlandse bloembollenhandel, leveren wij, Vandenberg-Verdegaal, al meer dan 100 jaar bloembollen voor de snijproductie en potproductie, en vaste planten. Ons familiebedrijf is van oudsher gespecialiseerd in verzending naar bedrijven - glastuinders - in de Verenigde Staten en Canada. Tegenwoordig exporteren we ook naar nieuwere groeimarkten, zoals Oost-Europa en China. Kwaliteit en de wens van de klant staan centraal in alle facetten van onze moderne bedrijfsvoering. Van inkoop en ontvangst van de bloembollen en vaste planten, tot keuren, behandelen, opslaan, verpakken en verschepen. 

Voordelen

  • Vakmanschap
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijk
  • Servicegericht

Assortiment

Assortiment bloembollen en planten

We zijn gespecialiseerd in de export van kwalitatieve bloembollen en knollen voor de snijbloemproductie en potplantproductie. Naast een groot en gevarieerd aanbod van bloembollen leveren we ook vaste planten. De samenstelling van het assortiment bepalen we in overleg met de klant. We doen zaken met de beste Nederlandse telers en hebben een zeer uitgebreid netwerk, waardoor we in vrijwel alle gevallen kunnen voldoen aan de specifieke vraag.
 

Diensten

Van inkoop tot export

Ons bedrijf

Bloembollenexportbedrijf Vandenberg-Verdegaal B.V.

Ons familiebedrijf bestaat al sinds eind van de 19e eeuw, inmiddels is de 4e generatie de organisatie komen versterken. In de beginjaren maakte ook een eigen bloembollenkwekerij deel uit van ons bedrijf, inmiddels zijn we volledig gespecialiseerd in export. Het kweken van bloembollen laten we aan uitstekende telers over, waar we een jarenlange relatie mee hebben. Tot 2018 was ons exportbedrijf gevestigd in de kern van Noordwijkerhout.

Nieuwbouw

In 2019 zijn we verhuisd naar een nieuw bedrijfspand op Bulb Trade Park. Goed bereikbaar, met royale bedrijfshallen en klimaatgecontroleerde opslag, passend bij deze tijd. 

Kwaliteit

Kwaliteit loopt als een rode draad door ons bedrijfsproces en dat geldt ook voor de ondernemers waar wij zaken mee doen. Ons doel is onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit bloembollen en vaste planten. 

Betrouwbaarheid

We hebben niet alleen jarenlange relaties met onze klanten, maar ook met onze toeleveranciers. Klanten weten dat wij staan voor vakmanschap, betrouwbaarheid, service en persoonlijk contact. En dat wordt gewaardeerd. Andersom is dat ook wat wij vragen van onze telers. Wij hebben goed contact met hen om de kwaliteit te kunnen waarborgen. 

Persoonlijk contact

Regelmatig brengen we bedrijfsbezoeken aan onze klanten in het buitenland. Enerzijds om te zien wat de resultaten zijn van onze export en om de klanttevredenheid te ervaren en de wensen te inventariseren. Daarnaast informeren we hen over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op ons vakgebied. 
 

Het team

William en Walter van den Berg

De vaste kern van het familiebedrijf bestaat uit William en Walter van den Berg. In tijden van grote drukte laten zij zich ondersteunen door flexibel inzetbare medewerkers, die uiteraard aan alle kwaliteitseisen voldoen.
 

Contactinformatie

Vandenberg-Verdegaal B.V.  
Bulb Trade Park 5
2211 SW Noordwijkerhout
Tel.: +31 (0)252 372 224
E-mail: mail@vandenberg-verdegaal.nl

Contactformulier

Typ bovenstaande code over.